Nieuws!

Wij zijn steeds op zoek naar toffe mensen die ons geweldig team willen komen versterken. Ben jij een handige Harry of knutsel je graag, dan ben je meer dan welkom om onze decorploeg te komen versterken. Of ben je bezeten door licht en muziek. Gedreven techniekers zoeken we ook. Achter de schermen kunnen wij ook steeds volk gebruiken om onze regisseurs te ondersteunen en om de acteurs en actrices tijdig op te sturen. Of kom je graag onze foyerploegen versterken? Dat kan allemaal. Wij bieden geen competitief loon, geen firmawagen en geen gsm of laptop maar u komt wel terecht in een warm, prettig gestoord nest waar de theatermicrobe heer en meester is en waar het gezellig vertoeven is. Vooral na het werk aan de toog. Voor zij die zich niet kunnen inhouden, stuur gewoon een mailtje naar info@schoolbond.be en wij nemen contact op.

De 3 muskeviers is helaas gedaan. Hiernaast kunnen jullie zien hoe leuk het voor ons was.

Gert Verhulst legt jullie uit hoe het werkt.

Online shoppen én UW FAVORIETE VERENIGING steunen zonder een euro

extra te betalen? Het kan! Maak kennis met Trooper. Surf vanaf nu naar je favoriete webshops zoals BOL.com, Coolblue, Collishop, Booking.com en vele anderen via:

https://www.trooper.be/schoolbondlier

Het kost je geen eurocent meer (slechts één klik meer) én, er gaat een procentje van jouw aankoop recht naar onze kas. Bedankt!