Lid Worden

Wil je meewerken aan producties of aan de werking van onze vereniging? Dan kan je lid worden. Wil je gewoon financieel een steentje bijdragen, dan word je steunend lid. Wil je alle producties bijwonen en een echte VIP-behandeling krijgen, dan word je Schoolbond-abonnee. Wil je kaarten voor alle producties aan een interessante prijs, koop dan een seizoenkaart.

Gebruik dit formulier om je lidmaatschap of abonnement aan te vragen.

    Informatie over de soorten lidmaatschap: Actief lid Steunend of erelid Abonnement

Je kan ook contact opnemen met de secretaris telefonisch of per brief. Zorg dan dat je volgende gegevens bij de hand hebt: Naam, adres, telefoonnummer, soort lidmaatschap (abonnement, erelid of gewoon lid), aantal personen en eventueel je e-mailadres.

Lid (€ 12,5 per jaar)

Je betaalt je lidgeld jaarlijks. Het bescheiden lidgeld is bijdrage in de werkingskosten. Als lid krijg je € 1,00 korting als je kaarten reserveert voor een Schoolbondvoorstelling.
Je krijgt de e-versie van het ledenblad ’t Schoolbonderke in je mailbox of, naar keuze, de papieren versie in je brievenbus en je wordt uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie en het “kaas- en bier/wijnfestijn”.

Steunend lid (€ 30 per jaar)

Je bent als steunend lid niet noodzakelijk betrokken bij de dagelijkse werking van de vereniging. Je wil wel een extra financieel steentje bijdragen. Je krijgt in ruil dezelfde voordelen als een gewoon lid.

Schoolbondabonnement (€ 155 voor seizoen 2018-2019)

Het schoolbondabonnement lijkt op de seizoenkaart maar heeft een hoop extra voordelen:

  • een persoonlijke uitnodiging voor elke productie, maar je kan vanaf de bekendmaking van het jaarprogramma reserveren voor alle producties
  • tijdens de pauzes en na de voorstelling een gereserveerde tafel in de foyer
  • als afsluiter van of tijdens het seizoen een exclusief diner
  • automatisch het jaarprogramma opgestuurd, je kan dan meteen reserveren voor alle producties
  • de e-versie van het ledenblad ’t Schoolbonderke in je mailbox
  • een uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie
  • indien gewenst, op deze website een link naar de website van je bedrijf of organisatie
  • je kan vroeger dan de normale zes weken voor een première reserveren voor een productie maar maak je hiervan géén gebruik, dan vervalt je voorrang.